Calea 13 Septembrie 221-223-225, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Medic Line

Imagistica Medicală Medic Line.

Medicii din specialitatea Imagistica Medicală

Serviciile efectuate de catre medicii din specialitatea Imagistica Medicală in cadrul clinicilor Medic Line
Imagistica medicală cuprinde tehnici și procese folosite în crearea imaginilor diferitelor părți ale corpului. Imagistica ajută la diagnosticarea afecțiunilor și stabilirea unui tratament adecvat.
Pentru un consult de specialitate apelează la medicii din cadrul Clinicilor Medic Line.
Programează-te și beneficiază de servicii medicale de calitate.

Serviciile de imagistică medicală cuprind:

  • mamografie digitală;
  • ecografie;
  • osteodensitometrie;
  • radiografie digitală;
  • imagistică prin rezonanță magnetică (RMN);
  • tomografie computerizată (CT);
  • endoscopie, etc.
Ecografia mamară reprezintă o examinare a sânilor cu ajutorul ultrasunetelor, folosită pentru detectarea și diagnosticarea afecțiunilor sânilor la femeile sub 40 ani sau la femeile gravide și cele care alăptează. Este o procedură neinvazivă, nu iradiază deloc, este nedureroasă și poate fi efectuată oricând.
Ecografia de părți moi este o tehnică imagistică de examinare a țesuturilor moi (tegument, derm, țesuturi moi subcutanate), dar și a unor structuri anatomice superficiale – tendoane, ligamente, glande salivare, tiroidă, mușchi sau ganglioni limfatici. Este o metodă simplă care poate fi repetată ori de câte ori este nevoie și care nu pune în pericol sănătatea pacienților.
Ecografia transfontanelară (ETF) este un examen imagistic utilizat în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor intracraniene la nou-născuți și sugari. Este o procedură destul de utilizată în cazul bebelușilor prematuri și a celor care au avut dificultăți la naștere.
Ecografia testiculară este o metodă imagistică prin care se examinează structura și funcționalitatea testiculelor. Prin această procedură se pot vizualiza eventualele formațiuni tumorale. Este recomandată în studiul cazurilor de infertilitate masculină.
Imagistica medicală înseamnă să “te vezi pe dinăuntru”. Un diagnostic stabilit la timp înseamnă mai multe șanse de vindecare.

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate